Зимовий гарнір

Горохова каша — дієтичний продукт, що має високу калорійність та харчову цінність. Тому використовується вегетаріанцями к джерело рослинних білків. Холодна зима – якраз та пора, коли організм найбільше потребує енергії. Тож пропонуємо Вам енергетичну бомбу – горохову кашу від ТМ Хороші крупи.
Для приготування каші горохові крупи необхідно попередньо замочити на 1-2 години. Воду злити, залити свіжою холодною водою так, щоб вода покривала горох на 1 сантиметр. Варити протягом 40 хвилин, періодично помішуючи.
Поки каша вариться, необхідно почистити і промити морквину, цибулину та болгарський перець. Дрібно порізати та тушкувати на вершковому маслі до готовності.
В кашу додати вершкове масло, підсолити та розімнути товкачиком до утворення пюре. Потім дотати тушковані овочі. Розмішати та смакувати! Крупа для приготування: http://krupa.com.ua/goods/krupy-gorohovi-glyancevi