м. Вінниця, вул. Гонти, 28А.

Працюємо з 9 до 17 пн-пт

Передзвоніть мені
Новини

Сочевичний крем-суп

Як приготувати із червоної сочевиці смачний крем-суп:

250 г. червоної сочевиці ТМ Хороші крупи
2 чайні ложки карі
1 морквина
1 столова ложка томатної пасти
2 помідори
1 цибулина
1-2 зубчики часнику

Цибульку мілко ріжемо, моркву тремо на тертці. Смажимо на олії 5 хвилин, додати очищені від шкірки, нарізані кубиками помідори, томатну пасту, приправу карі.  Тушити 10 хвилин. 
Промиту сочевицю залити літром води, довести до кипіння, додати протушковану суміш.  Варити на середньому вогні до готовності.
Видавити часник, за допомогою блендера зробити із супу пюре. Додати за смаком лимонний сік, кінзу, м’яту, базилік.
 

Інші новини
04 січня, 2019, 13:15
30 жовтня, 2018, 14:36
22 жовтня, 2018, 12:36